Chłodnie próżniowe

CHŁODNIE PRÓŻNIOWE
Odkryj Chłodzenie Próżniowe Weber Cooling dla Piekarni. Zaawansowana technologia, która podnosi jakość Twoich wypieków i przyczynia się do oszczędności energii.
Jakość
Odkryj wyższą jakość pieczywa z chłodzeniem próżniowym, które zapewnia optymalny kształt i objętość, idealną, otwartą strukturę miękiszu, wyraźnie zdefiniowaną skórkę oraz długotrwałą świeżość..


Świeżość
Odkryj nową jakość świeżości z chłodzeniem próżniowym, które zapewnia utrzymanie chrupkości przez cały dzień, zachowanie świeżości przez cały tydzień, wydłużenie ogólnej trwałości produktów oraz minimalizację ryzyka zanieczyszczenia.
Produktywność
Dzięki chłodzeniu próżniowemu można skrócić czas pieczenia nawet o 35%. W rezultacie, możesz wyprodukować do 40% więcej chleba przy użyciu tej samej ilości pieców! To brzmi jak magia, ale test w naszym centrum doświadczeń szybko pokaże Ci, jak znacznie szybciej można upiec Twoje produkty.


Oszczędność energii
Przenosząc ostatni etap procesu pieczenia do chłodziarki próżniowej, oszczędzasz energię pieczenia. Nasze chłodziarki próżniowe zużywają tylko od 1 do 2 kWh, aby schłodzić 100 kg chleba, co odpowiada oszczędności energii w piecu, eliminując jednocześnie dodatkowe koszty chłodzenia.
Podnieś standardy Twojej piekarni z naszymi chłodniami próżniowymi
Skontaktuj się z nami, a pomożemy Ci dobrać rozwiązanie!
Wolisz kontakt telefoniczny?